Furnizori

Producători

Buletin de știri

Notificare prelucrare date cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. LEO DESIGN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este inregistrarea si transferul datelor personale ale clientilor/ potentiali clienti in vederea:
  » procesarii de comenzi;
  » stabilirea contactului cu clientii;
  » rezervarii si comercializarii de produse prin mijloace electronice;
  » completarii documentelor de garantie pentru produsele achizitionate; 
  » expedierii produselor achizitionate prin servicii de curierat;
  » informarii prin posta, telefonic sau orice alte mijloace electronice de comunicare, cu privire la promotiile initiate de S.C. LEO DESIGN S.R.L. 

Aveti obligatia sa ne puneti la dispozitie datele Dvs. in masura in care datele respective sunt necesare pentru procesarea comenzilor, incheierea si executarea contractelor de vanzare, pentru onorarea de comenzi online de rezervare/ cumparare sau expedierea produselor prin intermediul serviciului de curierat. Eventualul Dvs. refuz poate duce la imposibilitatea incheierii contractelor de vanzare, ingreunarea colaborarii pe partea de comert electronic precum, imposibilitatea completarii documentelor de garantie pentru produsele achizitionate precum si la imposibilitatea livrarii produselor prin intermediul serviciilor de curierat.

De asemenea, mentionam ca S.C. LEO DESIGN S.R.L. nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra in alte scopuri decat cele specificate mai sus, exceptand cazul in care se precizeaza expres si in scris acel scop, si pentru care s-a primit acordul dumneavoastra in prealabil.
Datele se pastreaza in evidenta pentru sase luni dupa care se arhiveaza.

Datele cu caracter personal inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. LEO DESIGN S.R.L. si pot fi comunicate conform prevederilor in vigoare numai autoritatilor statului si/sau utilizatorilor stabiliti de catre S.C. LEO DESIGN S.R.L., la cerere.

Prin completarea formularului de contact si/ sau comanda va exprimati acordul expres pentru prelucrarea datelor personale furnizate de catre Dvs.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de opozitie, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei in conditiile preverilor legale in vigoare.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus de revocare, informare, stergere sau corectare a datelor Dvs. va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa S.C. LEO DESIGN S.R.L., Jud. Ilfov, Loc. Popesti-Leordeni, Soseaua Dunarii 398. Localitatea Beciu. Judet Teleorman sau prin e-mail la office@leodesign.ro Exercitarea drepturilor Dvs. mentionate mai sus este gratuita in conditiile legilor in vigoare.